Over ons

Hallo allemaal.

Ik ben Melissa, het gezicht achter Melissa’s Beestenboel.

In 2018 heb ik van mijn passie, mijn werk gemaakt en is Melissa’s Beestenboel ontstaan. Al mijn hele leven ben ik gek op dieren en inmiddels is het hier ook een gezellige Beestenboel. Naast onze 3 honden hebben we ook nog konijnen, cavia’s, vogels en kippen.

Mensen zijn zich steeds meer bewust van de kwaliteit van voeding en snacks. We willen allemaal het beste voor onze huisdieren. Ook ik vind natuurlijke voeding en snacks erg belangrijk voor mijn huisdieren. Ik was dan ook steeds op zoek naar producten zonder geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen voor mijn eigen dieren. Hierdoor is het idee ontstaan om een webshop te beginnen. Inmiddels heb ik een ruim assortiment natuurlijke snack. Maar ook wordt mijn assortiment steeds verder uitgebreid met andere producten. Zo vindt u in mijn webshop ook voeding, speelgoed, spellen en andere benodigdheden voor uw hond.
In 2019 ben ik gestart met een opleiding tot voedingsadviseur voor honden & katten, zodat ik u kan helpen met het samenstellen van de juiste voeding voor uw hond of kat.

Alle producten worden zorgvuldig uitgezocht en getest door ons eigen testteam.